Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą potrawę robię zawsze na niedzielny obiad,ale tu jest wersja bezmięsna,szybko się robi,smakuje wyśmienicie,a co najważniejsze kiedy chcę pospać dłużej przygotowuję ją w sobotę,bo następnego dnia jest jeszcze pyszniejsze:)Doskonałe również na ciepłą kolacyjkę!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 952
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4204
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 418
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 850
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3712
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 765
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 952
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4204
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 418
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 850
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3712
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 765
Składniki
Ziemniaki obieramy,kroimy w większą kostkę,marchewkę,pieczarki i cebulę czyścimy i kroimy w paski,fasolkę na połowę i wszysko wykładamy na blaszkę wysmarowaną olejem,doprawiamy i mięszamy wszystko,jeżeli wersja z mięsem to mięsko doprawiamy i kładziemy z boku ziemniaczków.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika(165/170 stopni)i pieczemy około godzinkę,aż warzywa zmiękną,a mięso będzie przesmażone.Dobrze jest w czasie pieczenia parę razy przemięszać potrawę.Smacznego!