Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa przeniosłam do mojego rodzinnego domu. Najlepsze kluski na świecie.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 289
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45000
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 628
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 289
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5076
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4871
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45000
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 628
Składniki
Ziemniaki zetrzyj na tarce na drobnych oczkach. Odciśnij na sitku z nadmiaru wody. Dodaj jajka, mąkę i szczyptę soli. Zagnieć ciasto. Uformuj wałek. Wyłóż na deskę. Przy użyciu noża tnij po skosie podłużne kluseczki. Gotuj w osolonym wrzątku ok.5 minut od momentu wypłynięcia. Umieść na sitku, żeby odciekły. Cebulę i kiełbasę pokrój w kostkę i zrumień na patelni. Pietruszkę posiekaj. Kluski posyp kiełbasą z cebulą. Wierzch pokryj pokruszonym twarogiem i natką pietruszki.