Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąco polecamy, szczególnie jak pieczemy do ziemniaków mięso.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 155
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 77
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 757
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 155
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 77
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 757
Składniki
Ziemniaki obieramy, płuczemy, osuszamy i kroimy na ćwiartki. Przekładamy do rękawa do pieczenia. Masło rozpuszczamy, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Wlewamy do ziemniaków. Oprószamy solą i pieprzem. Rękaw do pieczenia zamykamy, wstawiamy na 40 min do piekarnika rozgrzanego do 200°C.