Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąco polecamy, szczególnie jak pieczemy do ziemniaków mięso.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 519
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16781
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 503
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 519
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16781
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 503
Składniki
Ziemniaki obieramy, płuczemy, osuszamy i kroimy na ćwiartki. Przekładamy do rękawa do pieczenia. Masło rozpuszczamy, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Wlewamy do ziemniaków. Oprószamy solą i pieprzem. Rękaw do pieczenia zamykamy, wstawiamy na 40 min do piekarnika rozgrzanego do 200°C.