Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne pachnące tymiankiem ziemniaki idealny dodatek do mięsa pieczonego i młodej kapusty duszonej.Całość stanowi pyszne danie obiadowe jak również na różnego rodzaju imprezach i spotkaniach rodzinnych.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 366
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 41
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1362
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1836
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 366
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 41
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1362
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1836
Składniki
Ziemniaki obierz, opłukaj podziel na mniejsze kawałki, włóż do miski dodaj olej i wszystkie przyprawy dokładnie wymieszaj . Ziemniaki przełóż do rękawa do pieczenia. Piecz około 40 minut w temperaturze 180 st. Podawaj np. z plastrem schabu pieczonego i młodej kapusty. (Przepisy na dodatki na moim profilu).