Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne pachnące tymiankiem ziemniaki idealny dodatek do mięsa pieczonego i młodej kapusty duszonej.Całość stanowi pyszne danie obiadowe jak również na różnego rodzaju imprezach i spotkaniach rodzinnych.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1315
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24952
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 111
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1315
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24952
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 111
Składniki
Ziemniaki obierz, opłukaj podziel na mniejsze kawałki, włóż do miski dodaj olej i wszystkie przyprawy dokładnie wymieszaj . Ziemniaki przełóż do rękawa do pieczenia. Piecz około 40 minut w temperaturze 180 st. Podawaj np. z plastrem schabu pieczonego i młodej kapusty. (Przepisy na dodatki na moim profilu).