Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i tani przepis na obiad.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 654
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 654
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w krążki. Jajka ugotować na twardo i również pokroić w krążki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, posypać bułką tartą, ułożyć warstwę ziemniaków, jajek i pokrojona w plasterki kiełbasę. Śmietanę posolić, rozbełtać, polać potrawę, skropić stopionym masłem i zapiec w temperaturze 190 stopni przez pół godziny. Podawać z sezonową sałatka z dodatkiem ziół.