Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i tani przepis na obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27517
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27517
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w krążki. Jajka ugotować na twardo i również pokroić w krążki. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, posypać bułką tartą, ułożyć warstwę ziemniaków, jajek i pokrojona w plasterki kiełbasę. Śmietanę posolić, rozbełtać, polać potrawę, skropić stopionym masłem i zapiec w temperaturze 190 stopni przez pół godziny. Podawać z sezonową sałatka z dodatkiem ziół.