Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panie i Panowie -sezon grillowy czas zacząć
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1162
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13624
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2799
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1162
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13624
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2799
Składniki
Ziemniaki pokroic na grubą kostkę , cebulę w półtalarki
Wszystkie składniki ( z wyjątkiem masła) wymieszać łapkami w misce.
Przygotowaną masę rozłożyć na dwie porcje na folię aluminiowa- na każdą porcję położyć łyżkę masła, zwinąć ciasno. Proponuję dać dwie warstwy folii.
Piec na grillu około 45 minut. Najlepiej smakują bardzo mocno wypieczone.
Smacznego