Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panie i Panowie -sezon grillowy czas zacząć
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 384
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3099
Polecam.
Odsłon: 1895
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 384
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3099
Polecam.
Odsłon: 1895
Składniki
Ziemniaki pokroic na grubą kostkę , cebulę w półtalarki
Wszystkie składniki ( z wyjątkiem masła) wymieszać łapkami w misce.
Przygotowaną masę rozłożyć na dwie porcje na folię aluminiowa- na każdą porcję położyć łyżkę masła, zwinąć ciasno. Proponuję dać dwie warstwy folii.
Piec na grillu około 45 minut. Najlepiej smakują bardzo mocno wypieczone.
Smacznego