Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panie i Panowie -sezon grillowy czas zacząć
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 126
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 155
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 326
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 126
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 155
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 326
Składniki
Ziemniaki pokroic na grubą kostkę , cebulę w półtalarki
Wszystkie składniki ( z wyjątkiem masła) wymieszać łapkami w misce.
Przygotowaną masę rozłożyć na dwie porcje na folię aluminiowa- na każdą porcję położyć łyżkę masła, zwinąć ciasno. Proponuję dać dwie warstwy folii.
Piec na grillu około 45 minut. Najlepiej smakują bardzo mocno wypieczone.
Smacznego