Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panie i Panowie -sezon grillowy czas zacząć
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 147
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 147
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Składniki
Ziemniaki pokroic na grubą kostkę , cebulę w półtalarki
Wszystkie składniki ( z wyjątkiem masła) wymieszać łapkami w misce.
Przygotowaną masę rozłożyć na dwie porcje na folię aluminiowa- na każdą porcję położyć łyżkę masła, zwinąć ciasno. Proponuję dać dwie warstwy folii.
Piec na grillu około 45 minut. Najlepiej smakują bardzo mocno wypieczone.
Smacznego