Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój nowy wynalazek, pyszne ziemniaki ugniecione , połączone z podsmażoną cebulką i podsmażonymi pieczarkami. Ziemniaki wyszły bardzo smaczne i będę często wracać do ich przygotowania. Polecam
garnek z przykrywka, nóż, tłuczek, patelnia, łyżka,
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112957
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 297
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 629
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 519
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112957
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 297
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 629
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 519
Składniki
Ziemniaki, obrać , umyć i ugotować do miękkości. Pieczarki po oczyszczeniu pokroić w kostkę. Cebulę po obraniu również pokroić w kostkę. Masło podgrzać do rozpuszczenia, dodać pokrojoną cebulę , przeciśnięty przez praskę czosnek podsmażać do zeszklenia. Dodać pokrojone pieczarki i podsmażać do miękkości pieczarek. Ziemniaki po ugotowaniu odcedzić , ugnieść tłuczkiem i wymieszać z zawartością patelni. Dokładnie wymieszać do połączenia składników. Smacznego
Ziemniaki gotowe do podania.