Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na to danie znalazłam w jakiejs ksiażce i musiałam sprawdzic jak to smakuje ,a smakuje wybornie.Mięso ryb jest doskonałym żródłem składników mineralnych,przede wszystkim żelaza,wapnia i fosforu.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 67
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 67
Składniki
ziemniaki obrać i wydrążyc środki,pozostawiająć dośc grube ścianki,zalać gorącą,posoloną woda i i gotować6-8 minut,nastepnie odcedzić i wystudzic
jajka ugotowac na twardo,cebule posiekać drobno i podsmażyc na łyżce oleju,dodać koncentrat pomidorowy i chwilę dusić
rybe obrać z ości ,rozdrobnić,dodać posiekane jajka,podsmażona cebulę,doprawic do smaku,dodac natke pietruszki
przygotowanym farszem napełnic ziemniaki,włozyc do naczynia żaroodpornego,skropic olejem i piec około 45 minut w temp 180 stopni,pod koniec pieczenia polac smietaną ,mozna włozyc do naczynia kilka pomidorków