Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kefiru,kwaśnego mleka ,do mięsa wyśmienite. Bardzo polecam:)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24785
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24785
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić na plasterki. Przyprawić wszystkimi przyprawami ,posolić do smaku. Masło rozpuścić ,wlać do ziemniaków i wymieszać. Wyłożyć na blaszkę i zapiekać w 200st,przez 15min.następnie włączyć termoobieg ,by ziemniaki się zrumieniły. Smacznego życzę!