Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kefiru,kwaśnego mleka ,do mięsa wyśmienite. Bardzo polecam:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić na plasterki. Przyprawić wszystkimi przyprawami ,posolić do smaku. Masło rozpuścić ,wlać do ziemniaków i wymieszać. Wyłożyć na blaszkę i zapiekać w 200st,przez 15min.następnie włączyć termoobieg ,by ziemniaki się zrumieniły. Smacznego życzę!