Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kefiru,kwaśnego mleka ,do mięsa wyśmienite. Bardzo polecam:)
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1099
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 221
Polecam.
Odsłon: 1133
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1099
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 221
Polecam.
Odsłon: 1133
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić na plasterki. Przyprawić wszystkimi przyprawami ,posolić do smaku. Masło rozpuścić ,wlać do ziemniaków i wymieszać. Wyłożyć na blaszkę i zapiekać w 200st,przez 15min.następnie włączyć termoobieg ,by ziemniaki się zrumieniły. Smacznego życzę!