Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli klasyczny, dalmatyński dodatek do ryby
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1413
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 331
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1566
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1413
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 331
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1566
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 83
Składniki
ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, zalewamy wrzątkiem, solimy i gotujemy 10 min
cebulę i czosnek obieramy, drobno siekamy i smażymy na oleju, aż się zeszklą, dodajemy szpinak (użyłem mrożonego) i dusimy kilka minut, aż się rozmrozi i zmięknie
do szpinaku dodajemy ugotowane i odcedzone ziemniaki, mieszamy wszystko razem razem, solimy i pieprzymy do smaku i dusimy jeszcze kilka minut, no i gotowe - smacznego ;-)