Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli klasyczny, dalmatyński dodatek do ryby
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29201
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9028
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 762
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29201
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9028
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 762
Składniki
ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, zalewamy wrzątkiem, solimy i gotujemy 10 min
cebulę i czosnek obieramy, drobno siekamy i smażymy na oleju, aż się zeszklą, dodajemy szpinak (użyłem mrożonego) i dusimy kilka minut, aż się rozmrozi i zmięknie
do szpinaku dodajemy ugotowane i odcedzone ziemniaki, mieszamy wszystko razem razem, solimy i pieprzymy do smaku i dusimy jeszcze kilka minut, no i gotowe - smacznego ;-)