Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli klasyczny, dalmatyński dodatek do ryby
Dzisiaj zapraszam na deser, który zadowoli wszystkich fanów kawy. Tym razem p...
Odsłon: 193
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 47
Dzisiaj zapraszam na deser, który zadowoli wszystkich fanów kawy. Tym razem p...
Odsłon: 193
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 47
Składniki
ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, zalewamy wrzątkiem, solimy i gotujemy 10 min
cebulę i czosnek obieramy, drobno siekamy i smażymy na oleju, aż się zeszklą, dodajemy szpinak (użyłem mrożonego) i dusimy kilka minut, aż się rozmrozi i zmięknie
do szpinaku dodajemy ugotowane i odcedzone ziemniaki, mieszamy wszystko razem razem, solimy i pieprzymy do smaku i dusimy jeszcze kilka minut, no i gotowe - smacznego ;-)