Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli klasyczny, dalmatyński dodatek do ryby
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 710
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22735
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15097
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4834
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45318
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 710
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22735
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15097
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4834
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45318
Składniki
ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, zalewamy wrzątkiem, solimy i gotujemy 10 min
cebulę i czosnek obieramy, drobno siekamy i smażymy na oleju, aż się zeszklą, dodajemy szpinak (użyłem mrożonego) i dusimy kilka minut, aż się rozmrozi i zmięknie
do szpinaku dodajemy ugotowane i odcedzone ziemniaki, mieszamy wszystko razem razem, solimy i pieprzymy do smaku i dusimy jeszcze kilka minut, no i gotowe - smacznego ;-)