Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1765
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1506
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1849
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1765
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1506
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1849
Składniki
Wykonanie: Zioła opłukać, osuszyć, posiekać, a chleb pokroić w kostkę. Ser zetrzeć a cebulę i czosnek posiekać, przysmażyć na maśle, wrzucić zioła i dusić przez kilka minut. Chleb połączyć z grysikiem, serem i jajkami, dodać podsmażone dobrze ostudzone składniki, przyprawić do smaku. Formować knedelki, wrzucać na wrzątek i gotować przez 15 minut. Podawać z sosem koperkowym lub jako wkładka do zupy jarzynowej.