Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2320
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3798
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 679
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8742
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2320
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3798
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 679
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8742
Składniki
Wykonanie: Zioła opłukać, osuszyć, posiekać, a chleb pokroić w kostkę. Ser zetrzeć a cebulę i czosnek posiekać, przysmażyć na maśle, wrzucić zioła i dusić przez kilka minut. Chleb połączyć z grysikiem, serem i jajkami, dodać podsmażone dobrze ostudzone składniki, przyprawić do smaku. Formować knedelki, wrzucać na wrzątek i gotować przez 15 minut. Podawać z sosem koperkowym lub jako wkładka do zupy jarzynowej.