Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie.
Wykonanie:
Zioła opłukać, osuszyć, posiekać, a chleb pokroić w kostkę. Ser zetrzeć a cebulę i czosnek posiekać, przysmażyć na maśle, wrzucić zioła i dusić przez kilka minut. Chleb połączyć z grysikiem, serem i jajkami, dodać podsmażone dobrze ostudzone składniki, przyprawić do smaku. Formować knedelki, wrzucać na wrzątek i gotować przez 15 minut. Podawać z sosem koperkowym lub jako wkładka do zupy jarzynowej.
Miałam taki pomysł. Dziś został zrealizowany. :)
Odsłon: 643
Moje smaki dzieciństwa! Uwielbiam knedle ze śliwkami i mogłabym je jeść przez...
Odsłon: 15452
Gęsta, treściwa, taka, że wystarczy jedna porcja za cały obiad.
Odsłon: 129
Ciasto harataniec jest niezwykle pyszne, kruche ciasto z powidłami, masą sero...
Odsłon: 2747
Proste, ale jakże efektowne ciasto bez pieczenia na bazie serka waniliowego i...
Odsłon: 59
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 61
Gęsta, treściwa, taka, że wystarczy jedna porcja za cały obiad.
Odsłon: 129
Ciasto harataniec jest niezwykle pyszne, kruche ciasto z powidłami, masą sero...
Odsłon: 2747
Proste, ale jakże efektowne ciasto bez pieczenia na bazie serka waniliowego i...
Odsłon: 59
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 61
Składniki
Wykonanie: Zioła opłukać, osuszyć, posiekać, a chleb pokroić w kostkę. Ser zetrzeć a cebulę i czosnek posiekać, przysmażyć na maśle, wrzucić zioła i dusić przez kilka minut. Chleb połączyć z grysikiem, serem i jajkami, dodać podsmażone dobrze ostudzone składniki, przyprawić do smaku. Formować knedelki, wrzucać na wrzątek i gotować przez 15 minut. Podawać z sosem koperkowym lub jako wkładka do zupy jarzynowej.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Dania główne
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Dania główne
Paluchy drobiowe zawijane w boczek
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Polecam, pyszne. Mięso dobrze smakuje z fasolką szparagową, suszonymi pomidor...
Odsłon: 108
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 126