Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16243
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4982
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16243
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4982
Składniki
Wykonanie: Zioła opłukać, osuszyć, posiekać, a chleb pokroić w kostkę. Ser zetrzeć a cebulę i czosnek posiekać, przysmażyć na maśle, wrzucić zioła i dusić przez kilka minut. Chleb połączyć z grysikiem, serem i jajkami, dodać podsmażone dobrze ostudzone składniki, przyprawić do smaku. Formować knedelki, wrzucać na wrzątek i gotować przez 15 minut. Podawać z sosem koperkowym lub jako wkładka do zupy jarzynowej.