Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki sposób na smacznego kurczaka z dekoracyjną złocistą skórką
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14287
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14287
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
Składniki
Na suchą patelnię wlać ząbki czosnku (przekrojone na 2-3 części), sos sojowy, Maggi i miód. Podgrzewać do rozpuszczenia składników.
Dodać (niczym nie przyprawione) ćwiartki z kurczaka. Smażyć pod przykryciem na średnim ogniu dość często obracając. W trakcie smażenia nie trzeba niczego dodawać ani dolewać. Pod koniec smażenia zdjąć przykrywkę i smażyć chwilę bez przykrycia.