Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kotleciki o wiele lepsze od kupnych!!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10706
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13058
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4806
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10706
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13058
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4806
Składniki
Odmrożone ryby zmiksować blenderem lub przecisnąć przez maszynke do mięsa. Do ryby dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulkę i wcześniej namoczony i odciśniety chleb w mleku bądź wodzie. Dodać jajka, 2-3 łyżki bułki tartej i przyprawy. Całość dobrze wymieszać.
Formować kotleciki i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Smacznego!