Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ileż to można jeść mięso, dziś miałam ochotę na coś innego i nie żałuję bo wyszło pysznie :
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1550
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101673
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6135
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1550
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101673
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6135
Składniki
Do garnka dodać umyte żołądki drobiowe, liść selera pokrojony drobno, ziela i liść laurowy oraz marchew startą na tarce jarzynowej, gotować na wolnym ogniu pod przykryciem do czasu wygotowania się szklanki wody.
Gdy już żołądki są miękkie i woda się wygotowała dodać natkę pietruszki i nadal gotować.
W międzyczasie śmietanę z mąką i odrobiny wody rozrobić aby nie było grudek.
Do gotujących się żołądków z natką pietruszki dodać paprykę w proszku doprawić do smaku solą lub kto czym chce i zagotować.
Następnie dodać rozrobioną śmietanę z mąką
I zagotować do powstania sosu.
Obiad podałam z ziemniakami oraz ogórkiem korniszon swoim.