Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1088
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 442
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 453
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1088
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 442
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 453
Składniki
Żołądki umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody, gotować około 40 minut. Dodać włoszczyznę i razem gotować przez 20-30 minut. Miękkie żołądki wyjąć i pokroić w podłużne paski. Zrobić zasmażkę z masła i mąki, rozprowadzić wywarem i śmietaną. Dodać przyprawy i żołądki. Smacznego.