Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 942
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 533
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 942
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 533
Składniki
Żołądki umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody, gotować około 40 minut. Dodać włoszczyznę i razem gotować przez 20-30 minut. Miękkie żołądki wyjąć i pokroić w podłużne paski. Zrobić zasmażkę z masła i mąki, rozprowadzić wywarem i śmietaną. Dodać przyprawy i żołądki. Smacznego.