Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zima przyprawia Cie o zawrót głowy?Nasze żołądki w sosie koperkowym,przypomną Ci smak wiosny
Cieplutkie, chrupiące grzanki chleba z owocami Tomatillos , dynią , ziemniacz...
Odsłon: 61
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 2971
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 430
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 282
Cieplutkie, chrupiące grzanki chleba z owocami Tomatillos , dynią , ziemniacz...
Odsłon: 61
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 2971
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 430
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 282
Składniki
Żołądki oczyścić z błonek, tłuszczu. Zalać wodę i gotować 10 minut, wodę wylać, wlać świeżą lekko osoloną wodę, i gotować 1,5 godziny.
Na maśle przesmażyć obraną i startą na drobnej tarce marchewkę oraz obraną i posiekaną cebulkę, oprószyć mąką, cały czas mieszając wlewać bulion , po 15 minutach dodać opłukany i posiekany koperek, wlać śmietanę, doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem.
Ugotowane żołądki odlać, przełożyć do sos koperkowego.