Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wieprzowe w sosie musztardowym, łatwy szybki sposób na obiad.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103170
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2001
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5866
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5866
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103170
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2001
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5866
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5866
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i solimy 2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plastry pieczarki 4. Każdy kawałek mięsa smarujemy cienko musztardą i nakładamy po łyżce grzybów
5. Zwijamy robią roladki, obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju 6. Podlewamy wodą i prużymy na chwili, kiedy będą miękkie 7. Następnie łączymy z grzybami i zagęszczamy śmietaną rozrobioną z mąką, 2 minuty gotujemy
8. Zraziki gotowe. 9. Smacznego