Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne zraziki na niedzielny obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 819
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5750
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9558
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 819
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5750
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9558
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 266
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w plastry i utłuc z przyprawami. W między czasie marchewkę zetrzeć, cebulę, szynkę drobno posiekać i usmażyć złociście na maśle. Następnie smarować wcześniej przygotowany schab, zwijać w roladki i spiąć wykałaczkami. Maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Do tłuszczu ze smażenia wlać wino, śmietanę i gotować do zgęstnienia. Przyprawić w razie potrzeby, dodać masło. Przed podaniem zrazików polać sosem.