Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w domu bardzo często lądują na stole różnego rodzaju rolady, zrazy jak kto woli . Dzisiaj zrazy schabowe z farszem drobno pokrojonym z musztardą i odrobina chrzanu tartego. Polecam
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Plastry schabu umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem, następnie oprószyć pieprzem i solą do smaku. Mąkę wymieszać z papryką słodką. Kiełbasę pokroić w drobną kostkę, włożyć do miski, dodać obraną drobno pokrojoną cebulę, drobno pokrojone ogórki, Wszystko wymieszać z majonezem i chrzanem. Przygotowany fałsz rozłozyć na plastry schabu, zwinąć w rolady, obwiązać nitką kuchenną. Każdą roladę oprószyć mąką wymieszaną z papryką słodką. Rolady przełożyć na rozgrzane masło klarowne i smażyć do miękkości rolad, obracając co jakiś czas i podlewając od czasu do czasu wytworzonym sosem lub ciepłą wodą. Po usmażeniu nitkę zdjąć i rolady gotowe. Podawać do drugiego dania. Smacznego
Rolady gotowe do podania.