Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak Ci pomysłu na roladki schabowe, oto przepis dla Ciebie. Takie zraziki są idealne na różne uroczystości, a nadzienie samo rozpływa się w ustach, Zrazy w pomidorowym sosie również na niedzielny obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
1. Mięso kroję plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Każdy kawałek równomiernie smaruję musztardą, następnie na każdym kawałku mięsa układam plasterek szynki, słupek ogórka kiszonego, piórko cebuli.
3. Mięso zwijam w roladki i smażę na rozgrzanym oleju. Gdy mięso zmieni kolor, podlewam jedną szklanką bulionu i gotuję około 30 minut.
4. Na koniec dodaję koncentrat, ketchup, sos sojowy, wsypuję obie papryki oraz sól 5. Sos zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody.
6. Zrazy gotowe, podaję z sałatką oraz ziemniakami. 7. Smacznego.