Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zrazy w sosie z nadzieniem"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 144
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 718
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 144
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 718
Składniki
Cebulę obrać, posiekać, przyrumienić na maśle. Dodać pokrojone papryki, dusić, aż zmiękną.
Mięso zbić tłuczkiem. Natrzeć olejem, oprószyć przyprawą, posmarować koncentratem. Na każdym plastrze ułożyć porcję duszonych warzyw. Ciasno zwijać, spinać wykałaczkami. Roladki obtoczyć w mące.
Obsmażyć roladki na oleju. Dodać bulion i dusić ok. 30 minut. Pozostałe warzywa i resztę koncentratu wymieszać ze śmietaną. Dodać do potrawy, gdy mięso będzie już miękkie. Podawać z zieloną fasolką szparagową.
ok. 50 minutŹródło: Twoje Imperium