Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Mięso pokroić na plastry, a następnie rozbić. Cebulę pokroić w piórka, ogórki na cztery części wzdłuż. Każdy plaster posmarować musztardą, położyć ogórek i cebulę i zawinąć, spiąć wykałaczkami. Tak przygotowane mięso obsmażyć na maśle. Przełożyć do gara, dodać przyprawy i grzyby, zalać wodą tak, żeby zakryło mięso i gotować do miękkości. Wyjąc zrazy, dodać pokruszone kromki chleba razowego, żeby zagęścić sos. Przełożyć zrazy do sosu. Doprawić solą i pieprzem
Cześć kochani!!! Dzisiaj przyrządzam na obiad zrazy wołowe. Pyszne, z ogórkie...
Odsłon: 22165
Przepis dnia
Każdy ma swój ulubiony przepis na placki. Jedni kochają chrupiące, inni delik...
Odsłon: 673561
Co zrobić, aby ciasto na pierogi było delikatne i elastyczne? To proste. Skor...
Odsłon: 54113
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 19
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 188
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 116
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 30
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 19
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 188
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 116
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 30
Składniki
Mięso pokroić na plastry, a następnie rozbić. Cebulę pokroić w piórka, ogórki na cztery części wzdłuż. Każdy plaster posmarować musztardą, położyć ogórek i cebulę i zawinąć, spiąć wykałaczkami. Tak przygotowane mięso obsmażyć na maśle. Przełożyć do gara, dodać przyprawy i grzyby, zalać wodą tak, żeby zakryło mięso i gotować do miękkości. Wyjąc zrazy, dodać pokruszone kromki chleba razowego, żeby zagęścić sos. Przełożyć zrazy do sosu. Doprawić solą i pieprzem
Przepisy Dania główne
Dania główne
Groszek w sosie winnym
Dania główne
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Dania główne
Kieszonki z polędwiczki
Dania główne
Burger Elvisa Presleya
Groszek w sosie winnym
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 16
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Zapraszam na przepis na pyszne i mięciutkie polędwiczki wieprzowe w sosie pie...
Odsłon: 100