Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5285
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17194
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2495
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4683
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5285
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17194
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2495
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4683
Składniki
Mięso pokroić na plastry, a następnie rozbić. Cebulę pokroić w piórka, ogórki na cztery części wzdłuż. Każdy plaster posmarować musztardą, położyć ogórek i cebulę i zawinąć, spiąć wykałaczkami. Tak przygotowane mięso obsmażyć na maśle. Przełożyć do gara, dodać przyprawy i grzyby, zalać wodą tak, żeby zakryło mięso i gotować do miękkości. Wyjąc zrazy, dodać pokruszone kromki chleba razowego, żeby zagęścić sos. Przełożyć zrazy do sosu. Doprawić solą i pieprzem