Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem, cebulką, kiełbasą, pyszny obiad.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
1. Mięso pokroić w plastry i lekko rozbić tłuczkiem. 2. Posypać solą i pieprzem, posmarować musztardą. 3. Na każdym plastrze położyć ogórek, kawałek cebuli i kawałek kiełbasy przekrojonej wzdłuż na 4 części. 4. Zwinąć roladki i spiąć wykałaczką. 5. Obsmażyć na oleju na rumiano, podlać wodą i przełożyć do rondelka. 6. Gotować na wolnym ogniu 30 minut, posolić, zagęścić sos łyżką mąki rozmieszanej w wodzie, zagotować. Podawać z ziemniakami i surówką.