Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem, cebulką, kiełbasą, pyszny obiad.
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 115
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4857
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7532
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1295
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 115
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4857
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7532
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1295
Składniki
1. Mięso pokroić w plastry i lekko rozbić tłuczkiem. 2. Posypać solą i pieprzem, posmarować musztardą. 3. Na każdym plastrze położyć ogórek, kawałek cebuli i kawałek kiełbasy przekrojonej wzdłuż na 4 części. 4. Zwinąć roladki i spiąć wykałaczką. 5. Obsmażyć na oleju na rumiano, podlać wodą i przełożyć do rondelka. 6. Gotować na wolnym ogniu 30 minut, posolić, zagęścić sos łyżką mąki rozmieszanej w wodzie, zagotować. Podawać z ziemniakami i surówką.