Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem, cebulką, kiełbasą, pyszny obiad.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 469
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1179
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 469
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1179
Składniki
1. Mięso pokroić w plastry i lekko rozbić tłuczkiem. 2. Posypać solą i pieprzem, posmarować musztardą. 3. Na każdym plastrze położyć ogórek, kawałek cebuli i kawałek kiełbasy przekrojonej wzdłuż na 4 części. 4. Zwinąć roladki i spiąć wykałaczką. 5. Obsmażyć na oleju na rumiano, podlać wodą i przełożyć do rondelka. 6. Gotować na wolnym ogniu 30 minut, posolić, zagęścić sos łyżką mąki rozmieszanej w wodzie, zagotować. Podawać z ziemniakami i surówką.