Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso ze schabu w pysznym sosie grzybowym. Można podać z kluskami śląskimi, kopytkami lub ziemniakami.
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1098
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5805
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1196
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1098
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5805
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1196
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Następnie smarujemy musztardą i układamy po plasterku szynki i kawałku ogórka.
3. Zawijamy roladki.
4. Panierujemy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju.
5. Układamy roladki w naczyniu.
6. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 7. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Sos rozrabiamy w połowie szklanki wody i hartując wlewamy do grzybów.
9. Sosem grzybowym polewamy roladki. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.