Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6640
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 183
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6640
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 183
Składniki
Pieczarki pokroić w talarki, dodać pokrojoną cebulę i łyżkę masła. Podsmażyć. Wlać około 1/2 litra wody, włożyć mięso. Gotować 30 minut. Następnie dodać pokrojone w drobną kostkę ziemniaki i mrożone warzywa. Wszystko gotować jeszcze około 30 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Można dodać odrobinę jogurtu naturalnego lub śmietany.