Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 233
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 155
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 893
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 233
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 155
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 893
Składniki
Pieczarki pokroić w talarki, dodać pokrojoną cebulę i łyżkę masła. Podsmażyć. Wlać około 1/2 litra wody, włożyć mięso. Gotować 30 minut. Następnie dodać pokrojone w drobną kostkę ziemniaki i mrożone warzywa. Wszystko gotować jeszcze około 30 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Można dodać odrobinę jogurtu naturalnego lub śmietany.