Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, wiosenna zupa z młodej kapusty podana z klopsikami i całymi młodymi kartofelkami.
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 30
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 17
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 25
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 30
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 17
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 25
Składniki
Zagotowujemy wodę z suszoną włoszczyzną, pastą rosołową i pokrojoną w kostkę marchewką. W między czasie kroimy kapustę, pokrojoną wkładamy do garnka z gotującym się bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości, podczas gotowania doprawiamy do smaku solą, pieprzem ziołowym i sokiem z kiszonej kapusty.
Dodajemy klopsy, koper i natkę pietruszki. W między czasie gotujemy ziemniaki, ugotowane odlewamy z wody, posypujemy koprem. Zupę podajemy z klopsami i z 2 lub trzema całymi ziemniakami. Smacznego!!!