Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, wiosenna zupa z młodej kapusty podana z klopsikami i całymi młodymi kartofelkami.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1174
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3347
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 895
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1174
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3347
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 895
Składniki
Zagotowujemy wodę z suszoną włoszczyzną, pastą rosołową i pokrojoną w kostkę marchewką. W między czasie kroimy kapustę, pokrojoną wkładamy do garnka z gotującym się bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości, podczas gotowania doprawiamy do smaku solą, pieprzem ziołowym i sokiem z kiszonej kapusty.
Dodajemy klopsy, koper i natkę pietruszki. W między czasie gotujemy ziemniaki, ugotowane odlewamy z wody, posypujemy koprem. Zupę podajemy z klopsami i z 2 lub trzema całymi ziemniakami. Smacznego!!!