Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę pyszne ciacho...
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 150
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3772
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 150
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3772
Składniki
Ugotować budyń śmietankowy wg przepisu. Jabłka obieramy i kroimy na grubsze plastry. .Jajka ucieramy z cukrem, dod. margarynę, mąki z proszkiem do piecz,ucieramy .na gładka masę. Wykładamy 1/2 cz. ciasta na blaszkę, kładziemy plasterki jabłek, na to wylewamy CIEPŁY budyń, i drugą część ciasta na wierzch. Piec w tem.180C, ok 40-45 min.(wierzch się lekko zarumieni). Życzę smacznego!