Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto wiewiórka"
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 257
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 106
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4565
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 179
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 257
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 106
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4565
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 179
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Składniki
Jabłka obierz, pokrój w kostkę. Orzechy rozdrobnij wałkiem. Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę z proszkiem, olej i orzechy, wymieszaj. Wsyp sodę, dodaj jabłka, połącz. Ciasto wylej na prostokątną blachę. Piecz ok. 40 min w 200°C. Ostudź. Pos maruj podgrzanym kajmakiem, posyp wiórkami kokosowymi.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 10 cena za porcję:1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie