Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, lekkie, pełne białka i aromatyczne!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 72
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3647
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 142
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 865
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 72
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3647
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 142
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 865
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą połączyć, najlepiej używając blendera.
Masę przełożyć do sylikonowych foremek i na wierzch włożyć po połowie orzecha brazylijskiego (cały mógłby być zbyt ciężki).
Piec około 15 - 20 minut w temperaturze 180 stopni.