Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 156
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3868
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 577
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 156
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3868
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 577
Składniki
Wykonanie polewy: Wszystkie składniki zagotować cały czas mieszając, następnie zdjąć z ognia, dodać łyżkę żelatyny rozpuszczonej w łyżce gorącej wody. Polewę ostudzić i polać andrut i posypać dowolną posypką. Wykonanie: Margarynę rozpuścić z mlekiem i cukrem. Następnie podzielić na dwie równe porcje, dodać po dwie tego samego rodzaju galaretki i podgrzewać na małym ogniu do rozpuszczenia galaretki. Jeszcze letnią smarować andrut na przemian kolorami. Po złożeniu dobrze docisnąć złożone i posmarowane andruty, polać polewą i posypać posypką do ciast. Wstawić do lodówki na dwie godziny i podawać krojąc ukośnie.