Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Migdałowe muffinki"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3612
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 130
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3612
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 130
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Składniki
Ciastka migdałowe pokrusz. Okruszki wymieszaj z masłem, jajkami, cukrem waniliowym, brązowym cukrem i mlekiem. Utrzyj na puszystą masę. Połącz z mąką.
Foremki w kształcie serduszek posmaruj tłuszczem. Oprósz mąką. Napełnij ciastem. Piecz 25 min w temp. 175 st. Wystudź, rozetnij.
Twaróg połącz z cukrem oraz odrobiną olejku migdałowego. Masą przełóż ciastka. Ewentualnie oprósz cukrem pudrem i udekoruj według uznania.Źródło: Naj