Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Minitorcik bez pieczenia"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2970
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 126
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 50
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 62
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 62
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2970
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 126
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 50
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 62
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 62
Składniki
Cytrynową galaretkę rozpuść w 1 i 1/3 szklanki wody. Wlej do miski, schłodź.
W szklance mleka ugotuj kaszę mannę, zmiksuj z mleczkiem kokosowym i cukrem waniliowym.
Zagotuj resztę mleka, rozpuść w nim żelatynę, zmiksuj z kaszą. Wylej na galaretkę cytrynową.
Kompot i pół szklanki wody zagotuj. Budyń rozrób z połową szklanki wody, ugotuj na kompocie.
Wsyp wiśniową galaretkę. Wylej na ciasto, ułóż herbatniki, schłodź, odwróć.
<strong>Czas przygotowania 40 min., ilość porcji 10, cena za porcję 0,80 zł.
Przepis przysłała Agnie szka Błaut z Jeżówki.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie