Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie za słodki, bez cukru, słodzony tylko owocami sernik na zimno zachwyci każdego.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34615
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 885
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 157
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3790
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34615
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 885
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 157
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3790
Składniki
Ciastka kruszymy. Dodajemy banany, kakao, rozpuszczone masło i blendujemy do połączenia składników. Formujemy spód (forma 22) i wkładamy do zamrażarki.
Żelatynę rozpuszczamy i studzimy. Galaretkę rozpuszczamy i również studzimy. Mango blendujemy.
Twaróg razem z mango miksujemy i na koniec dodajemy żelatynę (można dosłodzić). Masę przelewamy do formy.
Pokrojonego banana układamy na wierzch i wkładamy do lodówki. Gdy masa lekko stężeje, lejemy galaretkę i najlepiej na całą noc chłodzimy w lodówce.