Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto bardzo smaczne, proste i szybkie w wykonaniu. Maliny można zastąpić innymi owocami, świeżymi lub zamrożonymi.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3959
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 343
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 887
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3959
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 343
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 887
Składniki
wykonanie; Margarynę zmiksować z cukrami na puszystą masę. Dodawać stopniowo po jednym jajku. Gdy masa będzie wymieszana, dodawać po łyżce mąki, przesianej z proszkiem do pieczenia. Miksować do uzyskania puszystej masy. Kruszonkę wyrobić z podanych składników. Ma być sypka. Na ciasto wyłożyć maliny, posypać kruszonką. Piec w 170* od 50- 60 minut. Duża blacha