Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne miękkie ciasteczka nie tylko dla najmłodszych ???? można je wzbogacić smakiem rodzynek, kakao, cynamonu, dżemu, konfitury lub owocowej tubki dla niemowlaków które są karmione metodą blw. Polecam
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1227
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5754
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18359
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1227
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5754
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8806
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18359
Składniki
Płatki można zostawić w całości lub lekko zblendować. Ja lekko blenduję. Na talerzyku widelcem rozgniatam banana. Do zblendowanych dorzucam banana i mieszam łyżką lub ręcznie. Jeśli wybieramy dodatki to teraz jest pora aby je dorzucić. Ciasteczka najlepiej piec w formie na muffinki. Nakładamy łyżką porcję ciasta, dociskamy do dna i wyrównujemy. Pieczemy 10 min w 180 st z termoobiegiem. Po upieczeniu dobrze poczekać żeby wystygły