Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna, puszysta. Niebo w "gębie"!
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65056
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 201
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5769
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 369
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65056
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 201
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5769
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 369
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać mąkę kakao, proszek, sodę, cynamon przesiane, na przemian olej wymiksować. Pokrojone jabłka w kostkę dodać wymieszać, Część jabłko pokroić w pół krążki i położyć na wierzchu.
Piec w 170 stopniach w termoobiegu 40 minut.
SMACZNEGO!