Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna, puszysta. Niebo w "gębie"!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1702
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2242
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 47
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1343
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1702
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2242
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 47
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 132
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1343
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać mąkę kakao, proszek, sodę, cynamon przesiane, na przemian olej wymiksować. Pokrojone jabłka w kostkę dodać wymieszać, Część jabłko pokroić w pół krążki i położyć na wierzchu.
Piec w 170 stopniach w termoobiegu 40 minut.
SMACZNEGO!