Do góry

Desery Przepis na:

Amerykaniec - Szarlotka Kakaowa

Amerykaniec -  Szarlotka Kakaowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 86 Ocena: 1780

Dodano:

Odsłon: 39343

Wilgotna, puszysta. Niebo w "gębie"!

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Amerykaniec - Szarlotka Kakaowa

Przygotowanie

  1. Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać mąkę kakao, proszek, sodę, cynamon przesiane, na przemian olej wymiksować. Pokrojone jabłka w kostkę dodać wymieszać, Część jabłko pokroić w pół krążki i położyć na wierzchu.

  2. Piec w 170 stopniach w termoobiegu 40 minut.

  3. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

daras2169 07 marca Z własnego doświadczenia proponuję piec placek na funkcji piekarnika góra/dół w temperaturze 180 stopni przez 60 minut.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 10 sierpnia 2010 wowo, nowa wersja szarlotki , warto wypróbować:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń