Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i soczyste ciasto z ananasem. Łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5446
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 129
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 119
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 236
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 333
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5446
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 129
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 119
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 236
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 333
Składniki
Plastry ananasa osuszamy wykładając na papierowy ręcznik. Rozpuszczamy margarynę. Wybijamy jajka do miski i dodajemy wszystkie składniki oprócz miodu i margaryny. Następnie wyrabiamy ciasto. Teraz wlewamy margarynę uważając żeby nie była gorąca i wyrabiamy dalej. Tortownice 24cm smarujemy margaryną. Na dno wykładamy ananasy i polewamy je miodem. Wlewamy ciasto, lekko równamy i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na pół godziny. Po pół godzinie wyciągamy i czekamy aż wystygnie. Otwieramy tortownicę i ostrożnie wyciągamy obracając owocami do góry. Robimy ulubioną kawę i pałaszujemy