Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3786
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2141
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5599
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5608
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3786
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2141
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5599
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5608
Składniki
Sok z ananasów wlać do garnka i ugotować budyń, wystudzić. Masło utrzeć z żółtkami i cukrem waniliowym oraz budyniem. Wymieszać z pokrojonymi w kostkę ananasami.
Białka ubijamy z cukrem i dodajemy wiórki, wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem i dobrze wysmarowaną tłuszczem. Pieczemy placek kokosowy około 15 min.Studzimy.
Na biszkopt wykładamy masę, na to placek kokosowy. Chłodzimy.