Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19566
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2068
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19566
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2068
Składniki
Sok z ananasów wlać do garnka i ugotować budyń, wystudzić. Masło utrzeć z żółtkami i cukrem waniliowym oraz budyniem. Wymieszać z pokrojonymi w kostkę ananasami.
Białka ubijamy z cukrem i dodajemy wiórki, wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem i dobrze wysmarowaną tłuszczem. Pieczemy placek kokosowy około 15 min.Studzimy.
Na biszkopt wykładamy masę, na to placek kokosowy. Chłodzimy.