Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 116
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 69
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 116
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Wykonanie: Obydwie masy przygotować oddzielnie. Zagotować margarynę z cukrem i mlekiem, zdjąć z ognia dodać resztę składników a na końcu mleko w proszku. Dokładnie wymieszać i lekko ciepła masą przekładać andruta na przemiennie. Przycisnąć deseczką, schłodzić i podawać. SMACZNEGO.