Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8379
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8379
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Składniki
Wykonanie: Obydwie masy przygotować oddzielnie. Zagotować margarynę z cukrem i mlekiem, zdjąć z ognia dodać resztę składników a na końcu mleko w proszku. Dokładnie wymieszać i lekko ciepła masą przekładać andruta na przemiennie. Przycisnąć deseczką, schłodzić i podawać. SMACZNEGO.