Do góry

Desery Przepis na:

Andrut czekoladowo-orzechowy

Andrut czekoladowo-orzechowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 2493 Ocena: 17542

Dodano:

Odsłon: 598

Smakuje wybornie.

Składniki

  • Składniki na pierwszą masę:
  • Margaryna ½ kostki
  • Mleko ½ szklanki
  • Cukier 1 szklanka
  • Wiórki kokosowe 1 szklanka
  • Mleko w proszku 1 szklanka
  • Składniki na drugą masę:
  • Margaryna ½ kostki
  • Kakao 4 łyżki
  • Mleko ½ szklanki
  • Cukier 1 szklanka
  • Mleko w proszku 1 szklanka
  • Andrut 1 opakowanie
> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Andrut czekoladowo-orzechowy

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Obydwie masy przygotować oddzielnie. Zagotować margarynę z cukrem i mlekiem, zdjąć z ognia dodać resztę składników a na końcu mleko w proszku. Dokładnie wymieszać i lekko ciepła masą przekładać andruta na przemiennie. Przycisnąć deseczką, schłodzić i podawać. SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń