Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i tanie ciasto z rabarbarem polecam
Z maki i pozostałych składników zagniatam ciast i dzielę na pól
Rabarbar obieram kroję drobno i smarze jak drzem z cukrem i na koniec dodaję żel do dżemu i odstawiam do ostygnięcia
Połowę ciasta wykładam do blaszki 24 cm na nie wykładam wystudzony dżem rabarbarowy i resztę ciasta skubię na wierzch i wstawiam do nagrzanego piekarnika piekę ok 40 minut w 200 stopniach bez termo obiegu na środkowej półce
Upieczone ciasto posypuję cukrem pudrem odstawiam do całkowitego ostygnięcia i kroję i zajadam życzę smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film
Szybkie, kruchutkie i bardzo smaczne ciasto., które piekę z sezonowymi owocam...
Odsłon: 21309
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto z rabarbarem zapraszam na przepis .
Odsłon: 2120
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 1451
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 332
Fenomenalna tarta, sprawdzi się zarówno jako danie obiadowe dla całej rodziny...
Odsłon: 27
Dzisiaj przepis na pyszne i bardzo łatwe do zrobienia kluski leniwe. Zrobiłam...
Odsłon: 289
Bardzo dobre ciasto. Słodycz ciasta przełamana kwasowością owoców i chrupką b...
Odsłon: 142
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 1451
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 332
Fenomenalna tarta, sprawdzi się zarówno jako danie obiadowe dla całej rodziny...
Odsłon: 27
Dzisiaj przepis na pyszne i bardzo łatwe do zrobienia kluski leniwe. Zrobiłam...
Odsłon: 289
Bardzo dobre ciasto. Słodycz ciasta przełamana kwasowością owoców i chrupką b...
Odsłon: 142
Składniki
Z maki i pozostałych składników zagniatam ciast i dzielę na pól
Rabarbar obieram kroję drobno i smarze jak drzem z cukrem i na koniec dodaję żel do dżemu i odstawiam do ostygnięcia
Połowę ciasta wykładam do blaszki 24 cm na nie wykładam wystudzony dżem rabarbarowy i resztę ciasta skubię na wierzch i wstawiam do nagrzanego piekarnika piekę ok 40 minut w 200 stopniach bez termo obiegu na środkowej półce
Upieczone ciasto posypuję cukrem pudrem odstawiam do całkowitego ostygnięcia i kroję i zajadam życzę smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film
Przepisy Desery
Desery
Puszysty sernik z mlekiem w proszku
Desery
Wariacje : szarlotka z borówkami i bezą
Desery
Ciasto Biedaczek
Desery
Malinowy Chruśniak
Puszysty sernik z mlekiem w proszku
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 81
Wariacje : szarlotka z borówkami i bezą
Bardzo dobre ciasto. Słodycz ciasta przełamana kwasowością owoców i chrupką b...
Odsłon: 142