Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i tanie ciasto z rabarbarem polecam
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 41
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3569
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 120
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 851
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 41
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3569
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 120
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 851
Składniki
Z maki i pozostałych składników zagniatam ciast i dzielę na pól
Rabarbar obieram kroję drobno i smarze jak drzem z cukrem i na koniec dodaję żel do dżemu i odstawiam do ostygnięcia
Połowę ciasta wykładam do blaszki 24 cm na nie wykładam wystudzony dżem rabarbarowy i resztę ciasta skubię na wierzch i wstawiam do nagrzanego piekarnika piekę ok 40 minut w 200 stopniach bez termo obiegu na środkowej półce
Upieczone ciasto posypuję cukrem pudrem odstawiam do całkowitego ostygnięcia i kroję i zajadam życzę smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film