Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna babeczka do kawki lub święta
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Składniki
W misce połącz serek, olej, jaja i cukier. Dodaj mąkę z proszkiem i solą. Wymieszaj. Silikonową foremkę na babkę o średnicy 18 cm posmaruj cienko olejem za pomocą pędzelka i przelej ciasto. Piec w temperaturze 180 st około 30 minut lub do suchego patyczka. Po wystudzeniu można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową