Desery Przepis na:
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Z podanych składników zagnieśc ciasto i włożyc do lodówki na 0,5 godziny.
Rozwałkowac ciasto, wykładac nim foremki. Z części ciasta wykrawac foremką wierzchy babeczek. Napełnic nadzieniem, przykryc ciastem. Piec w 180 stopniach przez ok. 20 minut. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

bajo47 28 marca 2014Zgłoś do usunięcia
jeszcze lepsze na maśle0 Kto głosował? | Odpowiedz

Goblinek 25 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Ojej, jakie pyszne! Muszę koniecznie upiec takie z budyniem.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Mateusz15 18 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Margaryny ma być 250 gramów tak?0 Kto głosował? | Odpowiedz