Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na wykorzystanie dojrzałych bananów. Jeśli przypadkiem Wam zalegają, to polecam babeczki. Ja zrobiłam na święta, dlatego tak je wystroiłam :)
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2174
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2054
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 322
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 863
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1000
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2174
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2054
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 322
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 863
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1000
Składniki
Banany rozgnieść widelcem. Jajko utrzeć z cukrem. Wlać olej i wymieszać. Dodać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Zmiksować. Na koniec dodać rozgniecione banany. Jeszcze raz zmiksować, żeby składniki się połączyły. Ciasto przełożyć do foremek na babeczki, do 3/4 wysokości.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, 35 minut. Po wystudzeniu, dowolnie udekorować.