Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na wykorzystanie dojrzałych bananów. Jeśli przypadkiem Wam zalegają, to polecam babeczki. Ja zrobiłam na święta, dlatego tak je wystroiłam :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Banany rozgnieść widelcem. Jajko utrzeć z cukrem. Wlać olej i wymieszać. Dodać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Zmiksować. Na koniec dodać rozgniecione banany. Jeszcze raz zmiksować, żeby składniki się połączyły. Ciasto przełożyć do foremek na babeczki, do 3/4 wysokości.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, 35 minut. Po wystudzeniu, dowolnie udekorować.