Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 170
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3895
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 309
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 716
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 170
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3895
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 309
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 716
Składniki
Margarynę roztopić i schłodzić. Banany rozgnieść widelcem. Jajka z cukrem zmiksować, wsypać sypkie składniki i miksować do połączenia, wlać roztopioną margarynę, dodać rozgniecione banany, żurawinę i wymieszać łyżką. Gotowe ciasto przełożyć do formy na muffinki do 3/4 ich wysokości. Babeczki piec ok. 30 min w 180 stopniach, do tzw. suchego patyczka. Upieczone babeczki wyjąć z piekarnika, umieścić na kratce kuchennej. Po 5 minutach można wyjąć je z formy i pozostawić do zupełnego wystygnięcia.