Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 112
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4854
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7526
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1259
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 112
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4854
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7526
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1259
Składniki
Margarynę roztopić i schłodzić. Banany rozgnieść widelcem. Jajka z cukrem zmiksować, wsypać sypkie składniki i miksować do połączenia, wlać roztopioną margarynę, dodać rozgniecione banany, żurawinę i wymieszać łyżką. Gotowe ciasto przełożyć do formy na muffinki do 3/4 ich wysokości. Babeczki piec ok. 30 min w 180 stopniach, do tzw. suchego patyczka. Upieczone babeczki wyjąć z piekarnika, umieścić na kratce kuchennej. Po 5 minutach można wyjąć je z formy i pozostawić do zupełnego wystygnięcia.