Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5087
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3322
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5087
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3322
Składniki
Margarynę roztopić i schłodzić. Banany rozgnieść widelcem. Jajka z cukrem zmiksować, wsypać sypkie składniki i miksować do połączenia, wlać roztopioną margarynę, dodać rozgniecione banany, żurawinę i wymieszać łyżką. Gotowe ciasto przełożyć do formy na muffinki do 3/4 ich wysokości. Babeczki piec ok. 30 min w 180 stopniach, do tzw. suchego patyczka. Upieczone babeczki wyjąć z piekarnika, umieścić na kratce kuchennej. Po 5 minutach można wyjąć je z formy i pozostawić do zupełnego wystygnięcia.