Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w wykonaniu babeczki które zachwycą twoich znajomych i rodzinę. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 806
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 806
Składniki
• Orzechy włoskie prażymy na rozgrzanej patelni a następnie drobno siekamy • Banany obieramy ze skórek i miksujemy na gładką masę • Do miski wsypujemy: mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia oraz cukier a następnie mieszamy • Do drugiej miski wbijamy dwa jajka, pół szklanki oleju i miksujemy kilka minut • Do masy jajecznej dodajemy porcjami suche składniki i mieszamy • Na koniec dodajemy zmiksowane banany i mieszamy kilka minut • Do gotowej masy dodajemy orzechy, mieszamy a następnie • przekładamy do papilotek • Wypełnione babeczki przekładamy do formy i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 190° przez 20 minut