Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu babeczki z brzoskwiniami i wiórkami kokosowymi idealne na każdą okazję.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
Suche składniki wymieszaj w misce. Brzoskwinie pokrój w drobną kostkę lub zblenduj na mus. Jajka roztrzep dodaj jogurt, sok z brzoskwiń, masło i brzoskwinie, wymieszaj dodaj do suchych składników. Wszystko dokładnie wymieszaj. Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości.Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem. Z podanych składników wychodzi 12 babeczek.