Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu babeczki z brzoskwiniami i wiórkami kokosowymi idealne na każdą okazję.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1239
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 177
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 74
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1239
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 177
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 475
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 74
Składniki
Suche składniki wymieszaj w misce. Brzoskwinie pokrój w drobną kostkę lub zblenduj na mus. Jajka roztrzep dodaj jogurt, sok z brzoskwiń, masło i brzoskwinie, wymieszaj dodaj do suchych składników. Wszystko dokładnie wymieszaj. Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości.Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem. Z podanych składników wychodzi 12 babeczek.