Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu babeczki z brzoskwiniami i wiórkami kokosowymi idealne na każdą okazję.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19991
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7026
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244553
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19991
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7026
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244553
Składniki
Suche składniki wymieszaj w misce. Brzoskwinie pokrój w drobną kostkę lub zblenduj na mus. Jajka roztrzep dodaj jogurt, sok z brzoskwiń, masło i brzoskwinie, wymieszaj dodaj do suchych składników. Wszystko dokładnie wymieszaj. Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości.Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem. Z podanych składników wychodzi 12 babeczek.