Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Jajka ubić z cukrem, dodać kakao, olej słonecznikowy, proszek do pieczenia i dokładnie wymieszać. Dodaj mąkę do tej masy i mieszaj, aż będzie gładka. Faszerować gruszki orzeszkami ziemnymi i czekoladą, włożyć do foremek na muffinki i całkowicie przykryć ciastem. Piec w temperaturze 200 ° C przez 30 minut. Czekoladę rozpuść, przykryj gotowe muffinki i udekoruj płatkami kokosowymi