Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8277
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 453
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8277
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 453
Składniki
Jajka ubij z cukrem, dodaj olej, mleko, a następnie przesianą mąkę z proszkiem i kakao. Dokładnie wymieszaj. Czekoladę pokrój w drobną kostkę, dodaj do ciasta. Papilotki lub foremki silikonowe napełnij ciastem do 3/4 wysokości. Piecz 25 min. w temp. 180 stopni. Wierzch możesz posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.