Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52043
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 129
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52043
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 129
Składniki
Jajka ubij z cukrem, dodaj olej, mleko, a następnie przesianą mąkę z proszkiem i kakao. Dokładnie wymieszaj. Czekoladę pokrój w drobną kostkę, dodaj do ciasta. Papilotki lub foremki silikonowe napełnij ciastem do 3/4 wysokości. Piecz 25 min. w temp. 180 stopni. Wierzch możesz posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.