Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini babeczki z malinami i kawałkami czekolady. Puszyste, delikatne, z prostych składników. Można je upiec w specjalnych foremkach n babeczki lub w formie na muffiny.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 107
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1048
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 107
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1048
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Składniki
Do miski przesiewamy mąkę, dodajemy proszek do pieczenia, kakao i cukier.
W osobnym naczyniu łączymy jajko z mlekiem i olejem.
Suche składniki przesypujemy do mokrych składników. Ciasto na babeczki mieszamy do połączenia.
Czekoladę kroimy w drobną kostkę. Dorzucamy do ciasta na muffiny.
Ciasto przelewamy do foremek sylikonowych lub papilotek na muffinki. Na górę wtykamy po 2-3 maliny.
Czekoladowe babeczki z malinami pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 20 minut.