Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne. Można polać je polewą lub lukrem i dowolnie udekorować - pychotka.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4451
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12674
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4451
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12674
Składniki
Jajka, cukier waniliowy i cukier zmiksować na wysokich obrotach. Dodać jogurt naturalny. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, olej, zmiksować na małych obrotach miksera. Do formy na muffinki włożyć papilotki, do każdej nałożyć ciasto do 1/3 wysokości papilotki. Nakładać łyżeczkę dżemu oraz znowu łyżkę ciasta. Piec przez 25 minut w temp. 180 stopni do tzw. suchego patyczka.
Polecam