Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne. Można polać je polewą lub lukrem i dowolnie udekorować - pychotka.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 50
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 77
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 50
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 77
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Jajka, cukier waniliowy i cukier zmiksować na wysokich obrotach. Dodać jogurt naturalny. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, olej, zmiksować na małych obrotach miksera. Do formy na muffinki włożyć papilotki, do każdej nałożyć ciasto do 1/3 wysokości papilotki. Nakładać łyżeczkę dżemu oraz znowu łyżkę ciasta. Piec przez 25 minut w temp. 180 stopni do tzw. suchego patyczka.
Polecam